Living Nature knuffel nu ook in Nederland te bestellen!

Half 2017 is ons gevraagd vanuit onze leverancier om de distributie van Living Nature in Nederland op te gaan pakken.
Omdat wij al een grote ervaring opgebouwd hebben met levering aan de Nederlandse consument hebben wij deze uitdaging aangenomen. Ongeveer 95 % van alle pluche knuffels van Living Nature zijn in voorraad in ons magazijn en kunnen snel geleverd worden.

Living Nature knuffels zijn van een uitmuntende kwaliteit

Ze worden gemaakt van schitterende stoffen, een mix acryl en polyester, en zijn ontzettend mooi afgewerkt. De CE-markering die op al onze knuffel dieren te vinden is geeft aan dat het product voldoet aan de daarvoor geldende regels binnen de Europese Economische Ruimte (EER: de Europese Unie plus Zwitserland, Liechtenstein, Noorwegen en IJsland). CE staat hierbij voor Conformité Européenne, wat zoveel betekent als in overeenstemming met de Europese regelgeving.

 

 

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Linkedin